Alle Telefoons met Abonnement | Vodafone (2024)

Alle abonnementen nu zonder aansluitkosten t.w.v.€25

De toestelvolgorde wordt eerst bepaald op basis van populariteit en daarna op promoties.

Vodafone's Keuzehulp

Juli 2024

Zie je door de bomen het bos niet meer? Bij Vodafone helpen we je graag! Iedere maand selecteren we weer de beste telefoons voor ieder budget. Van basistoestel tot absolute toptelefoon.

Android telefoons Android telefoons

iPhone telefoons iPhone telefoons

Vodafone's keuze voor een Android

Samsung Galaxy A55

Telefoons zoals de Samsung Galaxy A55 staan voor kwaliteit die weinig kost. De Galaxy A55heeft een erg goed beeldscherm, meerdere camera's, speelt de meeste apps vloeiend af én beschikt over een uitstekende accu.

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekend beeldscherm
  • Goede foto's dankzij meerdere camera's

Alternatief:Wil je een toestel uit een nog nét iets lagere prijsklasse? Kies dan voor de Galaxy A35.

Samsung Galaxy S23 FE

De Fan Editionvan de Galaxy S23 is eind 2023 uitgekomen. Hiermee krijg je standaard de nieuwste Android mee, evenals een geweldig beeldscherm, prima camera's en een vlotte telefoon die nog jaren meekan.

  • Groter beeldscherm dan de Galaxy S23
  • Goede foto's met veelzijdige camera's
  • Nieuwste Android met lange tijd aan updates

Alternatief:Ga je liever voor een ander merk, maar wil je wel Android? Kies dan voor de Google Pixel 8.

Samsung Galaxy S24

Een extreem scherp en helder beeldscherm, een supersnelle chip en eenvoudig fantastische foto's maken dat doe je alleen maar met de Samsung Galaxy S24. Een van de absolute Android toptelefoons.

  • Geweldig beeldscherm
  • Zoomlens, groothoek én ultragroothoekcamera
  • Vloeiend gamen en fotograferen

Alternatief:Wil jij het grootste beeldscherm en gebruik je graag een S Pen? Bekijk dan de Galaxy S24 Ultra.

Bekijk alle Androids

Vodafone's keuze voor een iPhone

iPhone SE

De nieuwste én goedkoopste iPhone van dit moment is de iPhone SE. Deze iPhone heeft een kleiner scherm en een enkele camera, maar ook de nieuwste chip die ook in de iPhone 13 zit.

  • De goedkoopste iPhone
  • Dezelfde snelle chip als de iPhone 13
  • Gebruikt home-knop om in te loggen

Alternatief: Is voor jou een opgeknapte tweedehands ook prima? Bekijk dan de refurbished iPhone SE 2020.

iPhone 13

De iPhone 13 is nog altijd erg populair. Logisch, want deze telefoon voelt soepel aan, maakt uitstekende foto's en krijgt nog jarenlang updates van Apple.

  • Amoled beeldscherm met geweldige kleuren
  • Erg snelle iPhone met lange ondersteuning
  • Je maakt goede foto's met de dubbele camera's

Alternatief:Zoek je een meer recente iPhone, maar niet de allernieuwste? Bekijk dan deiPhone 14.

iPhone 15

De nieuwste en snelste iPhone is de iPhone 15. Deze telefoon heeft het allemaal. Een geweldig Amoled-beeldscherm, een uitstekende batterijduur én je maakt haarscherpe foto's en de allerbeste selfies met deze nieuwe iPhone.

  • De nieuwste en snelste iPhone
  • Nog betere accuduur
  • Erg goede camera's

Alternatief:Wil je graag een nóg beter beeldscherm en een extra zoomlens? Bekijk dan de iPhone 15 Pro. Grotere formaten van beide telefoons bestaan ook met de iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro Max.

Bekijk alle iPhones

Wat kan ik per klasse telefoon verwachten?


Toptelefoons

Bij een toptelefoon als de iPhone 15of Samsung Galaxy S23 kijken we naar de beste telefoons die momenteel te koop zijn. Een toptelefoon heeft het meest uitgebreide camerasysteem, maakt geweldige foto's, heeft een grote accu én natuurlijk een snelle chip om alles aan te sturen. Met een telefoon uit deze categorie blijf je jarenlang de zwaarste games en uitgebreide apps vloeiend afspelen.

Middenklasse telefoons
Met een middenklasse telefoon zit je qua prestaties en vormgeving meestal maar net onder een topklasse toestel. Toch betaal je al snel een stuk minder voor deze klasse telefoons. Zeschieten prima foto's, hebben een erg goed beeldscherm en kunnen overweg met diverse apps tegelijk. Ook gamen is op deze telefoons geen enkel probleem.

Budgettelefoons
Bij budgettelefoons kijken we naar de beste telefoons voor de laagste prijs. Hiermee krijg je een telefoon waarmee je prima kunt appen, browsen en videostreamen. Ook maken deze type telefoons bij voldoende licht redelijk tot goede foto's. Ook deze budgettelefoons krijgen jarenlange ondersteuning in de vorm van updates aan de software. Werkt je huidige telefoon nog goed? Dan kan een sim only abonnement overigens ook een goede budgetvriendelijke oplossing zijn.

Refurbished telefoons
Natuurlijk kan je ook voor één van onze Refurbished iPhone telefoons kiezen, zoals de refurbished iPhone 11. Met een Refurbished iPhone kies je voor een toestel van uitstekende kwaliteit en met uitgebreide functies, maar dan voor minder geld. Al onze Refurbished iPhone toestellen zijn van top tot teen gecontroleerd, zijn voorzien van de nieuwste iOS update en hebben de gebruikelijk garantie. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens ontzettend duurzaam! Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze Refurbished iPhone pagina.

Alle Telefoons met Abonnement | Vodafone (2024)

FAQs

Alle Telefoons met Abonnement | Vodafone? ›

In Nederland zijn er in totaal 11 mobiele providers: KPN, Odido, Vodafone, Ben, Simpel, hollandsnieuwe, Budget-Mobiel, Lebara, Simyo, Youfone en 50Plus-Mobiel.

Welke telefoonabonnementen zijn er? ›

In Nederland zijn er in totaal 11 mobiele providers: KPN, Odido, Vodafone, Ben, Simpel, hollandsnieuwe, Budget-Mobiel, Lebara, Simyo, Youfone en 50Plus-Mobiel.

Is het goedkoper om een telefoon met abonnement te kopen? ›

Over het algemeen ben je voordeliger uit met een losse smartphone en een sim-only abonnement. Opvallend: bij de provider ben je vaak veel meer kwijt voor een los toestel dan bij een belwinkel. Het prijsverschil kan oplopen tot wel 50%. Bedenk wel dat prijzen en aanbiedingen continu veranderen in deze markt.

Kun je 2 telefoons met 1 abonnement hebben? ›

Duo sim heeft juist betrekking op de simkaart en houdt in dat je twee simkaarten ontvangt met hetzelfde nummer. Hiermee kun je één telefoonnummer op meerdere telefoons gebruiken. Niet elke simkaart kan in elke telefoon. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten simkaarten: standaard (mini), micro en nano.

Welk abonnement telefoon is het goedkoopste? ›

Welke provider heeft het goedkoopste mobiele abonnement?
ProviderBundelPrijs p.m.
Youfone200 min 500 MB€ 4,- p.m.
Simpel100 min 500 MB€ 4,- p.m.
KPN0 min 1000 MB€ 5,- p.m.
Simyo200 min 0 MB€ 6,- p.m.
5 more rows

Wat is de beste telefoon provider 2024? ›

Simyo krijgt een 8,4 in ons laatste onderzoek en is daarmee weer Beste uit de Test.

Wat is de beste telefoon provider? ›

Uit twee recente onderzoeken blijkt dat KPN over het algemeen het beste scoort. T-Mobile (Odido) staat op de tweede plaats en Vodafone eindigt als derde. De scores verschillen soms aanzienlijk en liggen op andere punten juist weer dicht bij elkaar.

Waarom is iPhone goedkoper met abonnement? ›

Een iPhone kopen met abonnement heeft één duidelijk voordeel: je betaalt in termijnen. Als je geen groot bedrag in één keer kunt missen, kun je met een abonnement in maandelijkse termijnen het toestel en de abonnementskosten afbetalen.

Hoe werkt een telefoon kopen met abonnement? ›

Bij een abonnement met telefoon 'krijg' je van de provider een telefoon. Deze betaal je tijdens de abonnementsperiode af. Met zo'n abonnement heb je vaak hogere maandlasten dan bij een Sim Only abonnement. Een abonnement met telefoon heeft de duur van één of twee jaar.

Kan je een smartphone gebruiken zonder abonnement? ›

Ja, natuurlijk. Op alle mobiele telefoons zit gewoon fabrieksgarantie, dus ook op een smartphone zonder abonnement. De garantie van de smartphone gaat lopen zodra het toestel geactiveerd wordt.

Kan je een nieuwe telefoon kopen als je abonnement nog loopt? ›

Zeker. Het verlengen van je telefoonabonnement combineer je perfect met het kopen van een nieuwe telefoon. Ruil je gebruikte telefoon in en je krijgt meteen korting of op het aankoopbedrag van je nieuwe telefoon.

Wat is het nadeel van dual sim? ›

De nadelen van dual sim:

Je kunt niet altijd beide simkaarten tegelijkertijd gebruiken. Je kunt ze wel beide AAN hebben en daardoor op beide simkaarten oproepen en berichten ontvangen. Maar niet vanuit twee simkaarten twee oproepen tegelijk ontvangen. De dual sim is nog niet op elke smartphone beschikbaar.

Hoeveel telefoonabonnementen mag je op je naam hebben? ›

Particulier
ProviderHoeveelheid abonnementen
OdidoDrie abonnementen per persoon.
SimyoVijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer.
VodafoneVijf abonnementen per persoon.
YoufoneVijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer.
6 more rows

Wat is beter telefoon kopen of abonnement? ›

Bij een sim-only betaal je alleen de kosten voor het abonnement. Je bent over het algemeen een stuk voordeliger uit. Als je (oude) telefoon dus nog even mee kan, stap over naar een sim-only abonnement. Dat kan tientallen euro's per maand schelen.

Wat is de beste sim only abonnement? ›

Beste Sim Only abonnement volgens de consumentenbond

Simyo werd in 2023 opnieuw gekozen als Beste Mobiele Provider door de Consumentenbond! Met een 8,4 kwamen wij als beste uit de test.

Wat kost een sim only abonnement? ›

Top 5 goedkoopste sim only
ProviderMaandBellen
Lebara€ 4,-150 min
Youfone€ 4,-200 min
Simpel€ 4,-100 min
Lebara€ 5,-Onbeperkt
1 more row

Hoeveel telefoon abonnementen? ›

Limiet op aantal abonnementen per provider
ProviderAantal
VodafoneParticulier: 5 per persoon Zakelijk: Geen limiet
KPNParticulier: 2 per maand Zakelijk: n.v.t.
hollandsnieuweParticulier: 5 abonnementen per adres, waarvan 4 toestelabonnementen Zakelijk: Maximaal 15 abonnement waarvan 4 toestelabonnementen
7 more rows

Welke provider heeft de minste problemen? ›

Freedom Internet Glasvezel scoort een 8,1 en is daarmee in het tweede kwartaal van 2024 opnieuw Beste uit de Test. Ook in het vorige kwartaal scoorde deze provider een 8,1. Drie providers staan met een 7,7 op een tweede plek: Delta Kabel, KPN Glasvezel en Solcon Glasvezel.

Waar op letten telefoon abonnement? ›

Tips bij het kiezen van een abonnement voor mobiele telefonie
  • de kwaliteit van het netwerk.
  • de snelheid van het internet.
  • de looptijd van het contract.
  • de vaste kosten en kosten voor uw verbruik.
  • de kosten voor het opzeggen.

Welke provider heeft de meeste klanten? ›

Winnaar categorie klanttevredenheid: KPN

KPN is de beste internet provider op basis van klanttevredenheid gevolgd door Ziggo en Budget Alles in 1.

Top Articles
Carly Simon Net Worth
Who’s the richest member of the Red Hot Chili Peppers? Net worths, ranked
Pnct Terminal Camera
Mychart Mercy Lutherville
Seething Storm 5E
What Auto Parts Stores Are Open
Autobell Car Wash Hickory Reviews
Achivr Visb Verizon
What Was D-Day Weegy
Ogeechee Tech Blackboard
Truist Drive Through Hours
Craigslist Greenville Craigslist
Citymd West 146Th Urgent Care - Nyc Photos
Cnnfn.com Markets
People Portal Loma Linda
Think Up Elar Level 5 Answer Key Pdf
Love In The Air Ep 9 Eng Sub Dailymotion
Hellraiser III [1996] [R] - 5.8.6 | Parents' Guide & Review | Kids-In-Mind.com
Uktulut Pier Ritual Site
Booknet.com Contract Marriage 2
Jbf Wichita Falls
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Craigslist Pet Phoenix
1989 Chevy Caprice For Sale Craigslist
Https E22 Ultipro Com Login Aspx
What Equals 16
3 Ways to Drive Employee Engagement with Recognition Programs | UKG
Leben in Japan – das muss man wissen - Lernen Sie Sprachen online bei italki
Bfsfcu Truecar
Duke University Transcript Request
2021 Tesla Model 3 Standard Range Pl electric for sale - Portland, OR - craigslist
Desales Field Hockey Schedule
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Bad Business Private Server Commands
Publix Daily Soup Menu
Citibank Branch Locations In Orlando Florida
B.k. Miller Chitterlings
Busch Gardens Wait Times
One Main Branch Locator
Blackwolf Run Pro Shop
Linda Sublette Actress
craigslist: modesto jobs, apartments, for sale, services, community, and events
Ezpawn Online Payment
Bunkr Public Albums
Giovanna Ewbank Nua
Winta Zesu Net Worth
Senior Houses For Sale Near Me
Crystal Glassware Ebay
Aloha Kitchen Florence Menu
Rocket Bot Royale Unblocked Games 66
Tyrone Dave Chappelle Show Gif
Naughty Natt Farting
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 5979

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.